Betingelser for kjøp

STRAND STILLAS AS

Org.nr: NO 989553062 MVA
Postadresse: 6143 FISKÅ
Telefon: 455 05 777
Epost: salg@strandstillas.no

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i Norske Kroner, og kan valgfritt spesifiseres inkl.mva, eller eks.mva.

Strand Stillas AS sin nettbutikk tilbyr sikker betaling via Klarna.

Klarna.png


1. Bankkort / Kredittkort:
 Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
2. Faktura: Du kan betale med faktura, og få 14 dager betaling. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å legge opp delbetalingsordninger på dine fakturaer.
3. Firmafaktura: Registrerte kunder kan velge betaling med faktura 14 dager forfall direkte fra oss.

Levering

Bestilte varer sendes med Bring og/eller Posten. Båttransport med NorLines kan også avtales. Lagerførte varer sendes på bestillingsdag, alternativt påfølgende dag. Fraktpris blir spesifisert i handlekurven.
Transporttid til kunde vil variere etter hvor i landet kunden bor. I de fleste tilfeller vil kunden motta varene innen 2 – 8 virkedager. Kunden vil motta sendingsinformasjon med sporing når vi sender varen. Stillaspakker har ofte stort volum, og blir levert til nærmeste tilkomst for stykkgodsbil. En vil bli kontaktet av transportør før levering. Noen må ta i mot varene og signere. Det kan hende en må være behjelpelig med å losse stillaspakken. Det er i de tilfellene sjåføren ikke kan trekke pallen ut av bilen med pallejekk.  Av praktiske hensyn leveres Hengerpakker kun til adresser med truck, alternativt lasterampe. Kan også hentes på nærmeste terminal.

Det er viktig at du ser over at leveringen stemmer overens med ordre og at der ikke er transportskade.

Ved transportskade på din levering er det viktig å gjøre sjåføren oppmerksom på dette. Ta også umiddelbart kontakt med oss på tlf 455 05 777 eller mail salg@strandstillas.no

Angrerett/Reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven).
Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten. 
Ved feillevering eller det er feil på varen, erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.

Eventuelle mislighold av faktura og motsetning av krav benyttes selgers verneting.

Garanti

Garanti i henhold til Kjøpsloven.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×