Kunder kjøpte også

Stillaspakke 14 Kompositt

Strand Stillas AS

Varenr.
510014
Pris
kr 27 939,00
Før
kr 38 273,00

Stillaspakke 14 leveres komplett med alle monteringsdeler som trengs for å bygge stillaset som avbildet. Hovedkomponenter slik som rammer og rekkverk er fremstilt av aluminium, og stillasgulv leveres med lettvekts kompositt. Dersom det er behov for tilleggsdeler, finner man det under fanen «Stillasdeler» i menyen.


Lengde cc : 12,28 m
Bredde cc : 0,73 m
Øverste stillasgulv : 2,0 - 2,6 m
Arbeidshøgde : 4,0 - 4,6 m
Stillasareal : 43 kvm
Arbeidsareal : 55 kvm
Vekt : 281 kg

Monteringsanvisning

Les mer
norsk-flagg.png
sintef logo.png
Group 24253.png
Gaselle-2022.png
Group 24253_1.png

Legg de varene du ønsker å lease i handlevognen som ved en vanlig handel. Husk at leasing kun er tilgjengelig for firmakunder. Gå deretter til kassen og velg knappen «Forespør leasing». Fyll deretter ut kontaktskjemaet, samt eventuelt innskudd og ønsket leasingperiode. Fortsett til utsjekk. Du vil få tilbakemelding i løpet av kort tid om din søknad er innvilget.

SERTIFISERINGER

SINTEF er et Norsk sertifiseringsorgan, anerkjent både i Norge og Internasjonalt, og er det eneste norske sertifiseringsorganet som er akkreditert for å sertifisere stillaser.
Et produktsertifikat fra SINTEF utstedes på grunnlag av prøveresultater, beregninger og annen verifisering av stillasets egenskaper. Produktsertifikatet utstedes for 5 år av gangen, og Strand Stillas AS er underlagt en årlig produkt- og produksjonskontroll av SINTEF.
Strand Stillas AS tilfredsstiller derfor til en hver tid alle krav som blir stilt til produksjon og salg av stillas i Norge.
Link til produktsertifikat 

ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse.
Strand Stillas AS er sertifisert i henhold til ISO 9001, og viser dermed at vi jobber aktivt for å møte krav og forventninger til kvalitet og kundetilfredshet med våre produkter.

ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring.
Ved å være sertifisert i henhold til ISO 14001, viser vi at Strand Stillas AS tar miljøansvar, produserer bærekraftig, og at vi jobber systematisk med å redusere belastningen på miljøet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam elementum, nisi et malesuada semper, metus orci aliquet massa, id egestas tortor ante porttitor orci. Phasellus in ante felis. Nullam eget dui nisl. Sed tincidunt nisi ut erat laoreet pulvinar. Ut molestie nisi a urna dictum, ut facilisis turpis lacinia. Proin vitae ex ligula. Morbi consequat erat in imperdiet posuere. Donec tincidunt, nibh et interdum malesuada, lectus leo maximus mi, ut cursus nibh erat ut enim. Fusce feugiat&

Hva betyr CE-merking?
CE-merking (CE=Conformité Européenne) er det synlige bevis på at et produkt anses å oppfylle kravene som er fastsatt i ett eller flere av ny metode-direktivene/forordningene. 

CE-merket er en deklarasjon på at produsent eller dennes representant garanterer at alle krav som stilles til produktet i det aktuelle direktivet/forordningen anses å være oppfylt. Produsenten/dennes rep