Om Strand Stillas

LITT OM BEDRIFTEN:

Hos oss i Strand Stillas AS, kan du gjøre en trygg og god stillashandel. Bedriften ble etablert i 2002, og er i dag en veletablert stillasleverandør med kunder over hele landet. 

Siden oppstarten den gang har vi drevet med salg, utleie og montering av stillaser. Med mer enn 15 års erfaring innen stillasbygging, på alle slags jobber innen bygg og anlegg, industri og skipsverft, mener vi at vi har den erfaring og kunnskap som skal til for å gi deg de rette anbefalingene til valg av stillas. 
Våre stillaser holder høy kvalitet, og er sammenlignet med stillaser av tilsvarende kvalitet, rimeligere for deg som kunde. Vi legger stor vekt på å levere omgående etter bestilling, og har derfor alltid stillas på lager.

Vi har gode fraktavtaler, og vi leverer stillas til gunstige priser over hele landet !

LITT OM STILLASET:

STRAND STILLAS, er et aluminiumstillas beregnet for profesjonell bruk på større og mindre jobber innen bygg og anlegg. Eksempelvis nybygg, rehabilitering, fasadearbeid, takarbeid, malingsarbeid osv.  Stillaset er typegodkjent av Arbeidstilsynet i stillasklasse 3, dvs 200 kg/kvm (Typegodkjenningsnr 50/14). Og har alle nødvendige sertifikater for omsetning og bruk i Norge.

Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker, som leveres komplett med alle monteringsdetaljer.  Stillas kan selvsagt også bestilles i store ,eller små egendefinerte kvanta alt etter behov.     

Kontakt oss for tilbud, eller handle enkelt og greit her i vår nettbutikk. Her tilbyr vi det meste av stillas og tilbehør til gunstige priser. Ta gjerne kontakt dersom det er noe du ikke finner, noe du lurer på, eller om du for eksempel opplever problemer med å legge inn bestilling.

De fleste komponentene i STRAND STILLAS  er  av aluminium, og derfor mye lettere å håndtere enn tilsvarende komponenter av stål. For eksempel veier en vertikalramme av aluminium kun ca 8,6 kg, kontra en vertikalramme i stål som veier hele 18,8 kg. Våre doble rekkverk av aluminium, med innebygde skråstag, gjør monteringen enkel og sikker,  samt at stillaset blir ekstra stabilt. Stillasgulv leveres som standard med sklisikker vannfast kryssfiner, men er også tilgjengelig i kompositt og hel aluminium. 

STRAND STILLAS har modulmål 3,07 x 0,73 m, og er derfor kompatibelt med de fleste andre stillassystemer. Spør oss gjerne om du har et stillas som du ønsker å komplettere, men er usikker på om det passer med STRAND STILLAS.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×