Praktisk med stillashenger

Hos Strand Stillas kan du kjøpe TYSSE stillashenger. Det å oppbevare stillaset i en tilpasset henger gir flere fordeler. Med stillashenger vil stillaset alltid være klart til bruk, noe som også er tidsbesparende. Lagring, transport og montering av stillaset blir enklere. Fordelene er mange.

Lagring

Ved å lagre stillaset på TYSSE stillashenger har man system på alle delene. Systemet gjør at man slipper å bruke tid på omplassering, og man vet alltid hvor de ulike delene ligger. Alle delene kan stables separat, dermed ligger de delene man trenger først alltid tilgjengelig. Stillashengeren gjør det enkelt å telle opp delene, da alle deler har sin plass. Stillashengeren har praktisk kasse foran og bak som gir plass til smådeler som veggfester, spindelføtter, verktøy etc. 

mindre bilde skuff framme og bak.png

Transport

TYSSE stillashenger gjør transport enkelt og trygt. Alle deler har fysisk sperre i tillegg til stropping. Strand Stillas er laget av aluminium og har derfor lett vekt. Det bidrar til mer stabil frakt og lavere driftskostnader. Armene kan lett tilpasses mengden stillas på hengeren, og ved behov kan flere armer monteres på din stillashenger. Hver arm har egne surrefester, dermed er det lett å surre lasten.

stillashenger kasse bak.png

Montering

Når arbeidet skal utføres vet man at alle deler ligger klar, enten du skal utføre arbeid privat eller i jobbsammenheng. Dette er tidsbesparende og dermed kan jobben utføres effektivt. Hengeren er lett manøvrerbar, og kan med fordel rygges helt til monteringsstedet. På den måten slipper man mye bæring, og monteringen går dermed raskere.

Se våre hengerpakker her