Økt produktivitet med stillas

Med stillas er det enkelt å bevege seg, man kan jobbe flere av gangen og har lettere tilgang på utstyr og verktøy.

Samtidig kan man også dekke stillaset over hele fasaden så du slipper å måtte klatre opp og ned en stige hver gang du skal flytte litt på deg. For optimal produktivitet under arbeidet er stillas den beste og mest effektive løsningen.

Jobb flere av gangen

Hvis alle skal stå i hver sin gardintrapp blir det for dyrt og kronglete å arbeide. Med stillas kan man enkelt jobbe flere om gangen. Med et godt tilrettelagt stillas sparer du en god del arbeidstimer.

Tilpasset stillas til dine behov

Som med alle typer utstyr er det viktig at det er tilpasset den jobben som skal utføres. Har du for eksempel behov for mer plass, eller heisehjul for enkel tilgang på maling og utstyr? Når stillaset er tilpasset dine behov blir du med en gang mer effektiv og produktiv. Et forskriftsmessig forankret aluminiumstillas kan stå ute i all slags vær, så du kan med fordel jobbe etter værmeldingen og andre planer du måtte ha.

Les mer: Tilbehør stillas - økt effektivitet og sikkerhet

God adkomst med trapp og stige

Alle Strand Stillas inkluderer integrert stige for å enkelt å kunne bevege seg mellom etasjene i stillaset, uten at det tar opp for mye plass. Hvis du har behov for enklere adgang kan vi også tilby utvendig trapp.

Se våre trapper her.

Enkel tilgang på verktøy og utstyr

Med stillas har du enkel tilgang på verktøy og utstyr. Du slipper å gå opp og ned hver gang du skal hente en ny skrutrekker eller trenger påfyll av maling, men ha alt lett tilgjengelig når du jobber.

Strand Stillas har 20 års erfaring. Vi kan hjelpe deg med stillas

Vi er eksperter på alt innen stillas og kan tilby spesialtilpassede løsninger slik at du får akkurat det du har behov for. Ta kontakt i dag, eller ring oss på telefon +47 45 50 57 77.