Stillas laget med norsk aluminium

For oss i Strand Stillas er det en selvfølge å støtte norsk industri og norske bedrifter. Vi er opptatt av at det vi produserer skal være kortreist, bærekraftig og støtte lokal næring.

All aluminiumsproduksjon utføres i Norge, noe som betyr at vi kan spore produksjonen i alle ledd og at du som kjøper kan være sikker på en etisk utvinning av materialer. Strand Stillas er et bærekraftig norsk produkt.

Helnorsk produkt 

Strand Stillas kjøper aluminium av Hydal Aluminium på Raufoss, som igjen kjøper aluminiumbolt av Norsk Hydro. Norsk Hydro har flere aluminiumsverk i Norge, blant annet i Sunndal og Karmøy. Vi er stolte av å kunne levere stillas laget med norskprodusert aluminium.

Aluminium er 100 % gjenvinnbart

Aluminium har mange fordeler, det er lett, holdbart og solid, men det har også en fordel med hensyn til miljø. Aluminium er 100% gjenvinnbart og ikke et produkt som blir til avfall og søppel, men som kan gjenvinnes og brukes igjen og igjen.

Sirkulær økonomi er et tema som diskuteres mye i media og en viktig del for å bekjempe klimaendringene. Dette er vi også opptatt av i Strand Stillas. Vi er sertifisert med ISO 9001 Kvalitet og ISO 14001 Miljø.

Les mer: Stillas laget med miljø i tankene

Stillas for deg som ønsker å støtte norsk industri

Strand Stillas har over 20 års erfaring med stillas. Vi vil fortsette å satse på lokal næring og bærekraftige produkter også i fremtiden. Hvis du har behov for stillas er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!