Dette bør du tenke på før du kjøper stillas

Stillas gjør arbeidet mer effektivt samtidig som det øker sikkerheten til deg som jobber i høyden. Stillas er et redskap og funker best når det er tilpasset jobben den skal utføre. Dette bør du tenke på før du kjøper stillas.

Kartlegg dine behov

Det første du bør gjøre før du kjøper stillas er å tenke over hva du ønsker å bruke det til. Skal du bare male huset en sommer før du selger det videre? Er det noe som skal deles mellom flere husstander? Ønsker du et stillas du både kan male huset med og skifte tak?

Les mer: Spesialtilpassede løsninger for stillas.

Lift, stige eller stillas?

Med lift må man ha riktig førerkort og tillatelse, og med stige reduseres effektiviteten og sikkerheten når du jobber. Med stillas kan du enkelt bevege deg og samtidig ta vare på sikkerheten, og så lenge du er en privatperson trenger du ingen spesielle sertifikater. Det er også mye enklere å montere stillas enn mange er klar over.

Les mer: Så lett bygger du stillas.

Levetid - stillas i aluminium råtner ikke

Stillas av aluminium verken råtner eller ruster, du kan grave det ned i hagen og grave det opp om 100 år og fremdeles bruke det. Andre typer stillas, for eksempel med kryssfiner-gulv, råtner og har kort levetid. For et stillas med lang levetid er det best å velge aluminium.

Les mer: Stillas laget med norsk aluminium

Oppbevaring av stillaset

Hvor skal du oppbevare stillaset? Våre stillas er laget for å kunne oppbevares ute. Du kan trygt plassere stillaset bak garasjen uten å bekymre deg for kvaliteten. Det er også lett å pakke sammen til små deler som enkelt stues bort.

Les mer: Vedlikehold og oppbevaring av stillas.

Andrehåndsverdi - skal du selge eller beholde? 

Trenger du stillas for å male huset en sommer? Du kan spare penger på å kjøpe stillas i stedet for å leie. Stillas i aluminium holder på verdien og er lett å selge videre.

Transportering av stillas

Må du hente stillas selv eller får du det levert på døra? Strand Stillas leverer stillas helt opp til tomta. Vi har også tilhengere og stillashengere for enkel transportering og oppbevaring av stillas.

Standardpakke eller tilpasset løsning?

Holder det med en huspakke eller har du behov for en tilpasset løsning? Ved å sende oss tegninger av din bolig kan vi designe den rette løsningen for deg. Vårt mål er alltid at du som kunde skal få akkurat så mye stillas som du har behov for, verken mer eller mindre.

Ta kontakt - vi leverer stillaset helt fram til døra

Strand Stillas leverer stillas laget med norskprodusert aluminium. Vi har 20 års erfaring og har både SINTEF-produktsertifikat  og er sertifisert i henhold til ISO 9001 Kvalitet og ISO 14001 Miljø. Vårt mål er at du får akkurat det stillaset du trenger. Ta kontakt i dag, eller ring oss på telefon +47 45 50 57 77.