Spar penger under oppussingen

Når du skal pusse opp, male huset ditt, skifte vindu eller tak, trenger du stillas. Da kan det lønne seg å kjøpe stillas i stedet for å leie

Det å arbeide fra stige er farlig og lite effektivt da man må klatre opp og ned etter materialer og verktøy. Et stillas kan man tilpasse slik at man har lettere tilgang på verktøy og materialer, f.eks. ved å montere et heisehjul eller en stillastrapp, slik at man får bedre tilgang og adkomst mellom etasjene. Stillas gjør utføringen av arbeidet mer effektivt og komfortabelt. Les mer om økt produktivitet med stillas.

Leie av stillas kan være dyrt, spesielt visst oppussingen tar lenger tid enn man hadde tenkt, noe som ofte skjer. Da blir det fort ekstra kostnader, og man ender opp med å betale mer enn antatt. Ved å kjøpe stillaset kan du bruke all den tiden du trenger på prosjektet ditt uten å bekymre deg for å måtte betale mer for stillaset ditt. Siden STRAND STILLAS stillassystem er enkelt å sette opp, kan man dersom man er litt praktisk anlagt utføre monteringen selv, og dermed spare penger.
Husk å lese monteringsanvisningen før du starter monteringsarbeidet.

Etter at du er ferdig med renoveringen så kan du lagre stillaset både ute og inne til neste gang du trenger det. Dersom du trenger stillas ofte, for eksempel om du er gårdbruker, eller har en håndverksbedrift, lønner det seg gjerne å beholde stillaset siden det snart blir tatt i bruk igjen. Du kan låne det bort til familie og naboer, eller kanskje dere vil spleise på stillaset. Du kan ende opp med å bruke mer penger på å leie stillas, enn ved å kjøpe og selge videre som gir penger tilbake.  Siden STRAND STILLAS har nødvendig produktgodkjenning og lang holdbarhet, har det høy andrehåndsverdi som gjør det lettere å selge videre.

Vi har ferdige pakker på nettsiden vår, men vi kan også hjelpe deg å finne en spesialtilpasset løsning for ditt prosjekt. På den måten får du stillas etter behov og unngår å betale for noe du ikke trenger (det er bedre for både lommeboken og for miljøet).

Ved å kjøpe stillas kan du spare penger og ta vare på sikkerheten samtidig.